SAMSUN / SALIPAZARI - Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu

May

Okulumuzun çevre düzenlemesi kapsamında zemin, duvar ve bahçe duvarı boyası yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun çevre düzenlemesi kapsamında, okul bahçemize kilitli taş parke döşendi. Katkılarından dolayı Salıpazarı Belediyesi’ne, emeklerinden dolayı okul idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz pansiyon öğrencilerimizi ziyarette bulundular. Öğrencilerimizle, yemekhanemizde akşam yemeği eşliğinde sohbet edip hoş vakit geçirdiler. Bu nazik ziyaret için teşekkür ediyoruz.

May

Okul idarecilerimiz, Yavaşbey İlkokulu’nun 4.sınıf öğrencilerine okulumuzun ve pansiyonumuzun tanıtımını yaparak bölümlerini gezdirdiler. Minik öğrencilerimiz okulumuzun kapalı spor salonunda eğlenceli vakit geçirdiler. Okulumuz hakkında bilgi alan öğrencilerimize pansiyonumuzun yemekhanesinde öğle yemeği ikramında bulunduk.

May

Okulumuzda daha önce görev yapan Fen Bilimleri öğretmenimiz Erdem Ünal, vefa ziyaretinde bulundu. Rehber öğretmenliğini yaptığı 8/B sınıfı ile moral dolu anlar geçirdi. Öğretmenimize bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği İstiklal Marşı Okuma Yarışması okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kategorisinde yarışan öğrenciler, salonda bulunan izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

May

Denizlerde güvenlik ve emniyeti sağlamak, çevreyi ve doğal kaynakları korumakla görevli “Sahil Güvenlik Komutanlığı”nın ekibi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi bilgilendirdi. Kıyılarda güvenlik ve bilinçli yüzme hakkında eğitim veren Sahil Güvenlik Komutanlığı ekibi, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

May

Okulumuzun 5.sınıf öğrencileri “Teknoloji yararlı mıdır, zararlı mıdır?” konulu münazara etkinliği gerçekleştirdiler. Sosyal Bilgiler öğretmenimizin rehberliğinde yapılan münazarada, jürimizin verdiği puanlar doğrultusunda kazanan grup ilan edildi.

Ekm

Teknoloji Tasarım dersinde,  Gülcan ÇAĞLAR öğretmenimiz eşiliğinde, bahçemizden toplanan elmalarla sirke yapıldı. Sirkenin yapımını öğrenciler yaparak yaşayarak öğrendi.