T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / SALIPAZARI - Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu

Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon
Ana Bina 0362 821 20 95 Kız Pans 0362 821 33 06
Belgegeçer
0362 821 37 18
WEB
https://bereketybo.meb.k12.tr
Adres
Bereket Mah. Çarşamba Cad. SALIPAZARI/SAMSUN
Vizyon
Eğitim-Öğretimde Çağa Uygun, Nitelikli İnsan yetiştirme Hizmetinde Öncü Olmak
Misyon
Çağdaş Eğitime Sahip, Hak ve Özgürlüklere Değer Veren, Sorumluluk Duyan, Çok yönlü Düşünebilen, Bilgi Üreten ve Bunu Kullanabilen İnsan Yetiştirmek
Başarılar
MEB TKY uygulamaları kapsamında "Yılın Kaliteli Ekibi" alanında okulumzda başarılı çalışmalar yapan -"Yibomdayım İkinci Yuvamdayım Ekibi"nin çalışmaları 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında "Teşvik Ödülü" ne layık görülmüştür. -Okulumuz Avrupa Birliği Hibe Programlarından Kızların Okullaşma Oranlarını Artırma Hibe Programına sundukları proje, hibe almaya hak kazandı. 2010-2011 Öğretim yılında "DAHA ÇOK KIZ ORTAÖĞRETİMDE OMALI" Profesi başarılı bir şekilde uygulanmıştır. -Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL" Projesi kapsamında "BEYAZ BAYRAK" almıştır. -Okulumuz, Milli Eğitim bakanlığı Tarafından yapılan değerlendirme sonucunda "Mavi Gök, Yeşil Yaprak" Projesi kapsamında "Mavi Gök,Yeşil Yaprak" Sertifikası almıştır. -2009 yılında İlimiz valiliği tarafından teşvik edilen "Bir Öğrenci Bir Fidan" Projesi kapsamında 420 fidanlık elma bahçesi okulumuza kazandırılmıştır.
Öğretmen :18
Öğrenci :164
Derslik :9
Atölye-İşlik :2
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2066
Yemekhane :2
Revir:2
Öğretim Şekli :Tam zamanlı öğretim yapılmaktadır.
Saatler
Ders Başlama Saati : 08:30 Ders Bitiş Saati : 15:10
Isınma
Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır.
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İlçemiz diğer il ve ilçelere; Salıpazarı-Çarşamba kara yolunu kullanarak ulaşmaktadır. İlçemiz Çarşamba’ya 14 km. uzaklıkta olup, ulaşım Salıpazarı Belediyesi Özel Halk Otobüsleri tarafından sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Samsun´a uzaklığı 54 km. olan ilçenin, Güneyi Erbaa ve Akkuş, Doğusu Terme, Batısı Ayvacık, Kuzeyi ise Çarşamba ilçeleriyle çevrilidir. Salıpazarının denize kıyısı yoktur. İlçenin kuzeyi düzlük, güneyi engebelidir. Yeşilçay ve Terme çayı ilçe merkezinde kesişmektedir. Bu çaylar üzerinde üç köprü vardır. Salıpazarı ile Gökçeli köyünü Kurt köprüsü, Yavaşbey köyünü ise Maviren köprüsü birbirine bağlar.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçemiz il merkezine 54 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır